16/05/2012

Montana cu emisii zero

 

In conformitate cu obiectivul sau social, si a strategiilor de afaceri, Montana SpA introduce de azi in parcul sau auto, pentru birourile de la Milano, un Renault Kangoo ZE 100% electric. Partenerul de automobile ales de Montana este Renault , un punct de referinta pe piata europeana, cu o gama completa de vehicule electrice deja pe piata si cu un model de afaceri eficient pentru inchirierea bateriilor.

 

Renault Kangoo ZE, vehicul utilitar numit Van of the Year 2012, are un motor electric de 44 kW, care ofera un cuplu al motorului de 226 Nm și o autonomie medie de 170 km în ciclul NEDC, se distinge prin caracterul sau practic și functionalitatea care il fac ideal pentru mediile urbane.

 

Partenerul financiar al proiectului este de Unicredit Leasing, cu care a fost organizat primul leasing al grupului pentr un vehicul electric in Italia.

Montana se va putea bucura acum de beneficiile achizitionarii unui vehicul electric: costul/km redus cu până la 5 ori fata de costul unui vehicul cu motor cu ardere; gestionarea vehiculelor mult mai simpla și costuri reduse; flexibilitate în zonele urbane fara restrictii in ceea ce priveste circulatia, introdusa pentru a face fata poluarii și congestionarii traficului.

 

Cu aceasta alegere, de asemenea, Montana continua calatoria sa în domeniul mobilității durabile, un domeniu în care investește in mod semnificativ resurse de formare.

Celebrarea acestui pas mic dar important pentru mobilitatea durabila de la Milano a avut loc pe 16 Mai la reprezentanta Renault din Sesto San Giovanni – Milano, in prezenta conducerii Montana, Renault si Unicredit.